5 september 11:00 - 14:00

Arkitekturmässa Sthlm Södermalm

Usine Conference Fatburen

Tider                             

Datum: Torsdag 5 september
Öppettid: 11:00 - 14:00

OSA: 30 augusti


Är du snabb och är bland de första 50 som anmäler sig (och kommer) får du ett presentkort på addUPcard på 200:-    Plats                        

Byggnaden Fatburen, efter sjön som tidigare fanns här innan den fylldes igen, ör tidigare känd som Korvfabriken eller Charkfabriken och ritades i funktionalistisk stil av arkitekterna Eskil Sundahl och Eric Rockström från Kooperativa förbundets arkitektkontor och stod klar 1933. Den innehöll ursprungligen bl. a. avdelningar för charkuterifabrik, specerilager, grönsakscentral, och kafferosteri. Läs mer.

Om  Arkitekturmässan            

Här träffar du representanter från 16 ledande leverantörer inom en mängd olika områden. Du får produkt- och materialnyheter och minglar med branschkollegor och kunder i en mysig, nära miljö.

Entré är gratis och vi bjuder föranmälda besökare på lunch kl 12:00. Du kommer när det passar dig mellan 11:00 – 14:00.

Utställare

ROCKWOOL

Ett komplett utbud av högpresterande och hållbara isoleringsprodukter. ROCKWOOL återvinningsprogram Rockcycle® bidrar till en mer cirkulär byggbransch.

Purus

Purus är en av Skandinaviens ledande tillverkare av VVS-produkter samt ett rostfritt sortiment med bl.a. rännor, köksbänkar, inredning och sanitet.

Ruukki

Nu presenterar vi världens första byggnad med fossilfritt stål.

Vi tillverkar våra produkter ur ett hållbart perspektiv, vägg- och taklösningar för logistik- och industribyggnader, kontor, idrottshallar och arenor. 

Nordskiffer

Nordskiffers fasadsystem med takskifferplattor ger en hållbar fasad och en, i princip, underhållsfri fasad. Dessutom är montaget enkelt!

Aritco

Aritco är en världsledande producent av plattformshissar för offentlig miljö samt villahissar.

Sapa

Innovativa, hållbara och pålitliga aluminiumsystem för fasader, fönster, dörrar, skjut- och vikpartier och solskydd med lågt klimatavtryck som hjälper till att minska byggnaders totala utsläpp genom energieffektiv och cirkulär design.

SONO Brands

Våra djupaste rötter finns i Tranås Skolmöbler som grundades 1896. Idag är vi ett av Skandinaviens ledande varumärkeshus för utveckling och försäljning av inredningslösningar och förvaring med fokus på skola, kontor, industri samt olika offentliga miljöer.

Steni

Steni levererar estetiska och miljövänliga fasadlösningar som människor lägger märke till. Underhållsvänliga och återbrukbara fasadlösningar både till exteriör & interiör.
60 års garanti.

Weland

Sedan 1946 har vi utvecklat produkter och lösningar för privata och offentliga verksamheter med fokus på design och funktionalitet.

Vi levererar möbler, förvaringslösningar m m för kontor, skolor, industri och offentlig miljö.

BG Byggros

Sedan 1986 erbjuder vi lösningar inom gröna tak, takträdgårdar och gröna lösningar i stadsmiljö, väg- och jord-förstärkning, bullerskydd, erosions-säkring och lokal avledning av dagvatten och fontänteknik

James Hardie

Våra innovativa fasadsystem tillverkade i fibercement är ett slitstarkt byggmaterial med brandklass A2 och 15 års garanti. Hardie® fasadprodukter har även stor designflexibilitet och finns tillgängliga i ett flertal vackra färger och ytstrukturer.

Lamidoors

Hygieniska glasfiberdörrar som förväntas klara det omöjliga. Erfarenhet har visat, att LAMI dörren är det bästa valet i miljöer, där man ställer stora krav på dörrarnas hållfasthet och livslängd.

SolarGard
Saint-gobain

Med Solar Gard® installerad på fönsterglas kan du spara stora belopp på energikostnaderna. Våra branschledande fastighetsfilmer har bevisats vara koldioxidnegativa och minskar de globala växthusgasutsläppen.

Eld & Vatten

Vi brandtryggar byggnader genom att förse marknaden med produkter inom passivt brandskydd, utbildning och utredning.

FM Mattsson

Vi utvecklar och tillverkar vattenkranar och tillhörande produkter under de starka och väletablerade varumärkena FM Mattsson, Mora Armatur, Damixa, Hotbath, Aqualla och Adamsez.

Gerflor

I över 80 år har Gerflor gruppen designat, tillverkat och marknadsfört innovativa, dekorativa och miljöansvariga produkter inom golv. 

Anmäl ditt besök

Vi skickar en bekräftelse till din e-post.

Hitta hit

Usine Conference
Södermalmsallén 36, 118 28 Stockholm
 

Koordinator
Mårten Lundell
070-628 44 50