Boka din plats på
Arkitektakademin - Temadagar

Vad är Arkitektakademin?

Arkitektakademins syfte är att utbilda arkitekter, fastighetsägare och byggentreprenörer i de ämnen ni kan bäst - Era produkter och tjänster!

Vi flyttar fokus från produktförsäljning till utbildning och vi gör det inom ett antal Teman.
Ni blir en viktig del i ett större sammanhang och får dela med er av era expertkunskaper.

Detta får du som leverantörDetta får du som leverantör

Vi bjuder in 30 000 personer

Vi bjuder in ca 30 000 personer till varje Temadag. Målgruppen är arkitekter, förvaltare och chefer inom fastighetsbolag samt chefer hos byggentreprenörer. Vi gör inbjudan både via e-post och via sociala medier t. ex. LinkedIn. Här beskrivs tema, vilka leverantörer som håller föredrag, vad föredragen ska handla om och vem som är föredragshållare - en bra marknadsföring i sig!

Vi ordnar tekniken

Via vår plattform (tv Gotomeeting) sköts alla presentationer live. Vi modererar i realtid hela dagen och ser till att det fungerar. Vi testar uppkoppling och teknik med alla leverantörer någon dag innan så att ni känner er bekväma med uppkoppling och presentation.

Ni håller ert föredrag

Ni presenterar ert budskap på er slot-tid. Presentationen ska vara informativ och ca 15 minuter lång. Efter det finns en Q&A-tid på 10-15 minuter då frågor kan ställas live. Under presentationen kan frågor ställas i en chat. Ni kan ha med en sidekick som svarar på frågor i realtid.

Vi rapporterar

Efter Temadagen får ni en rapport med information om vilka personer som deltagit på ert föredrag så att ni kan fortsätta dialogen med dem. Eftersom rapporten innehåller persondata skickas den krypterad med lösenord.

Vi marknadsför er som samarbetspartner

När ni bokat deltagande lägger vi upp er som samarbetspartner på förstasidan med länk till er hemsida. Vi lägger den där permanent utan extra kostnad. Varje gång vi marknadsför Temadagarna till målgruppen kommer ett stort antal personer besöka sidan och därmed exponeras ert företag.

Boka plats

Här bokar du plats som leverantör på våra Temadagar. Vi använder systemet Boka.se.
Du kan scrolla och boka i listan nedan eller öppna bokningslistan i nytt fönster här.

En plats på våra Temadagar kostar 6900:- och faktureras med 30 dgr netto efter genomförd och rapporterad Temadag.

Digital plattform

Läs om Gotomeeting