22 augusti 11:00 - 14:00

Arkitekturmässa Göteborg

Elite Park Avenue Hotel Göteborg

Tider                             

Datum: Torsdag 22 augusti
Öppettid: 11:00 - 14:00

OSA: 16 augusti


Är du snabb och är bland de första 50 som anmäler sig (och kommer) får du ett presentkort på addUPcard på 200:-    Plats                        

Arkitekturmässan arrangeras på Elite Park Avenue, ritat år 1944 av arkitekten Nils Einar Eriksson som anlitades för att rita ett hotell som skulle hålla standarden som krävdes av de internationella gästerna efter krigets slut. Bygget kom igång 1948 och två år senare var hotellet klart för invigning.  
Läs mer.


Om  Arkitekturmässan            

Här träffar du representanter från 20 ledande leverantörer inom en mängd olika områden. Du får produkt- och materialnyheter och minglar med branschkollegor och kunder i en mysig, nära miljö.

Entré är gratis och vi bjuder föranmälda besökare på lunch kl 12:00. Du kommer när det passar dig mellan 11:00 – 14:00.

Utställare

Aritco

Aritco är en världsledande producent av plattformshissar för offentlig miljö samt villahissar.

Sapa

Innovativa, hållbara och pålitliga aluminiumsystem för fasader, fönster, dörrar, skjut- och vikpartier och solskydd med lågt klimatavtryck som hjälper till att minska byggnaders totala utsläpp genom energieffektiv och cirkulär design.

Monier Icopal

Vi är Sveriges och Europas ledande tillverkare av takmaterial med de största och mest kända varumärkena inom området, t ex Monier, Icopal, Jönåker och Vittinge.

Steni

Steni levererar estetiska och miljövänliga fasadlösningar som människor lägger märke till. Underhållsvänliga och återbrukbara fasadlösningar både till exteriör & interiör.
60 års garanti.

Siteco

Enastående ljusteknik och ljuslösningar – designade och konstruerade i Tyskland sedan mer än 150 år.

Tillsammans med arkitekter, installatörer och slutkunder levererar vi lösningar för städer och byggnader, men framför allt för dem som upplever det dagligen – för människor. 

Globus

Sedan 1970-talet tillverkar, utvecklar och marknadsför vi hissar för tillgänglighet och gods. Vi servar och levererar framkomlighet för alla i hela Sverige.

Ruukki

Nu presenterar vi världens första byggnad med fossilfritt stål.

Vi tillverkar våra produkter ur ett hållbart perspektiv, vägg- och taklösningar för logistik- och industribyggnader, kontor, idrottshallar och arenor. 

Nordskiffer

Nordskiffers fasadsystem med takskifferplattor ger en hållbar fasad och en, i princip, underhållsfri fasad. Dessutom är montaget enkelt!

Sarpsborg Metall

Sedan 1946 har vi utvecklat produkter och lösningar för privata och offentliga verksamheter med fokus på design och funktionalitet.

Vi levererar möbler, förvaringslösningar m m för kontor, skolor, industri och offentlig miljö.

Furhoffs

Vi tillverkar hållbara rostfria produkter högsta kvalitet. Inredning för offentlig miljö såsom disk- och arbetsbänkar för sjukhus, skolor, restauranger tvätt- och städrum, samt designade köksbänkar för bostäder.

James Hardie

Våra innovativa fasadsystem tillverkade i fibercement är ett slitstarkt byggmaterial med brandklass A2 och 15 års garanti. Hardie® fasadprodukter har även stor designflexibilitet och finns tillgängliga i ett flertal vackra färger och ytstrukturer.

Lamidoors

Hygieniska glasfiberdörrar som förväntas klara det omöjliga. Erfarenhet har visat, att LAMI dörren är det bästa valet i miljöer, där man ställer stora krav på dörrarnas hållfasthet och livslängd.

FM Mattsson

Vi  utvecklar och tillverkar vattenkranar och tillhörande produkter under de starka och väletablerade varumärkena FM Mattsson, Mora Armatur, Damixa, Hotbath, Aqualla och Adamsez.

Bolander & Schön

Vårt erbjudande; att förstå kundens behov och erbjuda kundanpassade lösningar för butiksinredning, möbler, receptioner, mässmontrar, kök, badrum m m.

Vi tillverkar även brandklassade paneler.

Samtliga produkter är gjorda av trä och all produktion sker i Sverige. 

BG Byggros

Sedan 1986 erbjuder vi lösningar inom gröna tak, takträdgårdar och gröna lösningar i stadsmiljö, väg- och jord-förstärkning, bullerskydd, erosions-säkring och lokal avledning av dagvatten och fontänteknik

Nimoverken

NIMO är idag världens största torkskåps-tillverkare med drygt 100 engagerade medarbetare, vi har självklart kvar all vår tillverkning i Sverige. Vårt mål är att våra produkter ska underlätta för både dig och miljön varje dag. 

SolarGard
Saint-gobain

Med Solar Gard® installerad på fönsterglas kan du spara stora belopp på energikostnaderna. Våra branschledande fastighetsfilmer har bevisats vara koldioxidnegativa och minskar de globala växthusgasutsläppen.

Eld & Vatten

Vi brandtryggar byggnader genom att förse marknaden med produkter inom passivt brandskydd, utbildning och utredning.

Swisspearl

Cembrit har bytt namn till Swisspearl då företagen gått samman. Vi kan nu erbjuda ett ännu bredare sortiment inom fibercement med bibehållet fokus på hållbarhet. Våra innovativa produkter ger dig stort spelrum för kreativa idéer - MORE TO CREATE

Gerflor

I över 80 år har Gerflor gruppen designat, tillverkat och marknadsfört innovativa, dekorativa och miljöansvariga produkter inom golv. 

Anmäl ditt besök

Vi skickar en bekräftelse till din e-post.

Hitta hit

Elite Park Avenue Hotel
Kungsportsavenyen 36, 411 36 Göteborg
 

Koordinator
Mårten Lundell
070-628 44 50