12 juni 11:00 - 14:00

Arkitekturmässa Skellefteå

The Wood Hotel

Tider                             

Datum: Onsdag 12 juni
Öppettid: 11:00 - 14:00

OSA: 5 juni


Är du snabb och är bland de första 50 som anmäler sig (och kommer) får du ett presentkort på addUPcard på 200:-    Plats                        

Arkitekturmässan hålls i ett av världens högsta trähus som inrymmer Sara  Kulturhus och The Wood Hotel.  

Arkitekterna Robert Schmitz och Oskar Norelius, tillsammans med deras team hos White arkitekter, har skapat ett av Sveriges mest omtalade hus som vunnit pris för sin banbrytande arkitektur och hållbarhet.
Läs mer.

Arkitekturmässan är i lokalen Tjärdalen.

Om  Arkitekturmässan            

Här träffar du representanter från 14 ledande leverantörer inom en mängd olika områden. Du får produkt- och materialnyheter och minglar med branschkollegor och kunder i en mysig, nära miljö.

Entré är gratis och vi bjuder föranmälda besökare på lunch kl 12:00. Du kommer när det passar dig mellan 11:00 – 14:00.

Utställare

SolarGard
Saint-Gobain

Med Solar Gard® installerad på fönsterglas kan du spara stora belopp på energikostnaderna. Våra branschledande fastighetsfilmer har bevisats vara koldioxidnegativa och minskar de globala växthusgasutsläppen.

Sika

Från gruvan till källaren, från taklagning till arenatakmontering, från vattentorn till karpdamm. Sika erbjuder ett hållbart sortiment av produkter för reparation, skydd, konstruktion eller tätning av ditt projekt.

Assa Abloy
Opening Solutions

Vi finns där när du drar nyckelkortet, vrider om låset eller går genom dörrar som öppnas automatiskt – oavsett om du är på ett sjukhus, lastar av på lastkajen eller är hemma i ditt eget hem.

Steni

Steni levererar estetiska och miljövänliga fasadlösningar som människor lägger märke till. Underhållsvänliga och återbrukbara fasadlösningar både till exteriör & interiör.
60 års garanti.

Martinsons

Vi utvecklar, konstruerar och levererar stomsystem i limträ och KL-trä för byggnader, bostadshus och kontor. Teamets specialister inom management och projektstyrning är en drivande kraft i samarbeten med andra experter inom hållbart träbyggande.

Globus

Sedan 1970-talet tillverkar, utvecklar och marknadsför vi hissar för tillgänglighet och gods. Vi servar och levererar framkomlighet för alla i hela Sverige.

Purus

Purus är en av Skandinaviens ledande tillverkare av VVS-produkter samt ett rostfritt sortiment med bl.a. rännor, köksbänkar, inredning och sanitet. 

Nordskiffer

Nordskiffers fasadsystem med takskifferplattor ger en hållbar fasad och en, i princip, underhållsfri fasad. Dessutom är montaget enkelt!

Swisspearl

Cembrit har bytt namn till Swisspearl då företagen gått samman. Vi kan nu erbjuda ett ännu bredare sortiment inom fibercement med bibehållet fokus på hållbarhet. Våra innovativa produkter ger dig stort spelrum för kreativa idéer - MORE TO CREATE

Idé Flooring

Golv för alla typer av offentlig miljö! Vi har egen tillverkning av vinylgolv samt är återförsäljare för Fitnice vävda vinylgolv, Balsan textilgolv och PVC-fria PURLINE eco & PURLINE element. Med lång erfarenhet från både installation och golvprodukter, kan vi ge dig råd och agera bollplank i dina projekt.

James Hardie

Våra innovativa fasadsystem tillverkade i fibercement är ett slitstarkt byggmaterial med brandklass A2 och 15 års garanti. Hardie® fasadprodukter har även stor designflexibilitet och finns tillgängliga i ett flertal vackra färger och ytstrukturer.

Lamidoors

Hygieniska glasfiberdörrar som förväntas klara det omöjliga. Erfarenhet har visat, att LAMI dörren är det bästa valet i miljöer, där man ställer stora krav på dörrarnas hållfasthet och livslängd.

Cosentino

Våra fasader är funktionella och ger tidlös skönhet. Vi levererar anpassade och hållbara lösningar för fasadytor som uppfyller de mest komplexa tekniska kraven och erbjuder oöverträffad hållbarhet.

Parador

Vi är ett ledande internationellt inredningsvarumärke som erbjuder högkvalitativa golv till kunder som söker en modern och lyxig estetik och att skapa exceptionella utrymmen på ett hållbart sätt.

Aikkon

Vi är ett välansett estniskt företag som tillverkar trädesignelement för tak och väggar sedan 2002.
Vi integrerar naturligt trä i inredningsdesign för alla typer av lokaler. Det skapar visuellt tilltalande utrymmen och tar vara på träets porösa egenskaper för dess akustiska egenskaper.

Anmäl ditt besök

Vi skickar en bekräftelse till din e-post.

Hitta hit

The Wood Hotel by Elite
Torggatan 3, 931 32 Skellefteå
 

Koordinator
Mårten Lundell
070-628 44 50