Onsdag 28 februari 11:00 - 14:00   

Arkitekturmässa Linköping

Plats: Linköping Konsert & Kongress - Linköping > Hitta hit
Tid: Onsdag 28 februari 11:00 - 14:00
OSA: Senast 21 februari

Välkommen till Arkitekturmässa på Linköping Konsert & Kongress. Du får möjlighet att träffa representanter från ett antal leverantörer inom olika områden. Här kan kan du kika på nyheter och diskutera lösningar, träffa branschkollegor och kunder i en mysig, nära miljö.

Entré är gratis och vi bjuder föranmälda fackbesökare på lunch kl 12:00.

I samband med mässan har vi en tipspromenad där du kan vinna presentkort från AddUpCard.  

Utställare

Aritco är en världsledande producent av plattformshissar för offentlig miljö samt villahissar.

  

 Med Solar Gard® branschledande och koldioxidnegativa fastighetsfilmer installerad på fönsterglas kan du spara stora belopp på energikostnaderna och minska de globala växthusgasutsläppen. 

Vi brandtryggar byggnader genom att förse marknaden med produkter inom passivt brandskydd, utbildning och utredning. 

Nordskiffers fasadsystem med takskifferplattor ger en hållbar fasad och en, i princip, underhållsfri fasad. Dessutom är montaget enkelt! 

Vi erbjuder eldstäder för uppvärmning trivsel i en mängd olika modeller. Tillsammans med Wood On Wall levererar vi kompletta inbyggnadsinstallationer.

Våra djupaste rötter finns i Tranås Skolmöbler som grundades 1896. Idag är vi ett av Skandinaviens ledande varumärkeshus för utveckling och försäljning av inredningslösningar och förvaring med fokus på skola, kontor, industri samt olika offentliga miljöer. 

Hygieniska glasfiberdörrar som förväntas klara det omöjliga. 
Erfarenhet har visat, att LAMI dörren är det bästa valet i miljöer, där man ställer stora krav på dörrarnas hållfasthet och livslängd.

Steni levererar estetiska och miljövänliga fasadlösningar som människor lägger märke till. Underhållsvänliga fasadlösningar både till exteriör & interiör. 

Sedan 1986 erbjuder vi lösningar inom gröna tak, takträdgårdar och gröna lösningar i stadsmiljö, väg- och jord-förstärkning, bullerskydd, erosions-säkring och lokal avledning av dagvatten och fontänteknik 

Ett komplett utbud av högpresterande och hållbara isoleringsprodukter. ROCKWOOL återvinningsprogram Rockcycle® bidrar till en mer cirkulär byggbransch. 

Vi marknadsför Triflex Flytande tätskikts- och beläggnings-lösningar baserade på PMMA. Användning är t ex tätskikt för platta tak / takbeslag, balkonger / terrasser / loftgångar, parkeringsdäck / underjordiska parkeringshus.

Sedan 1970-talet tillverkar, utvecklar och marknadsför vi hissar för gods och tillgänglighet. Vi servar och levererar vi framkomlighet för alla i hela Sverige. 

Purus är en av Skandinaviens ledande tillverkare av VVS-produkter samt ett rostfritt sortiment med bl.a. rännor, köksbänkar, inredning och sanitet.  

Vision: Förverkliga framtidens byggnader idag! Vi levererar stålbaserade byggprodukter och tjänster för tak och väggar för hållbara byggnader. I en nära förestående framtid kommer vårt stål att bli fossilfritt.

Modus väggsystem skapar förutsättningar för miljöriktiga lokalanpassningar. Flexibla systemväggar för kontor med minskat CO2-avtryck och halverad byggtid.

Vision: Förverkliga framtidens byggnader idag! Vi levererar stålbaserade byggprodukter och tjänster för tak och väggar för hållbara byggnader. I en nära förestående framtid kommer vårt stål att bli fossilfritt.
 

Itaab erbjuder ett brett utbud av exklusiva metallundertak för alla typer av byggprojekt. Våra skräddarsydda lösningar är designade för att passa just dina önskemål och byggnadens utformning. 

Vi finns där när du drar nyckelkortet, vrider om låset eller går genom dörrar som öppnas automatiskt – oavsett om du är på ett sjukhus, lastar av på lastkajen eller är hemma i ditt eget hem.

 


 

Anmäl ditt besök

Hitta hit

Linköping Konsert & Kongress
Konsistoriegatan 7, 582 22 Linköping
 

Koordinator
Mårten Lundell
070-628 44 50