Torsdag 7 december 11:00 - 14:00   

Arkitekturmässa Stockholm Norrmalm

Plats: Posthuset 7A > Hitta hit
Tid: Torsdag 7 december 11:00 - 14:00
OSA: 1 december

Välkommen till Arkitekturmässa på Norrmalm Stockholm i anrika Posthuset. Du får möjlighet att träffa representanter från ett antal leverantörer inom olika områden. Under några effektiva timmar kan du kika på nyheter, träffa branschkollegor och kunder i en mysig, nära miljö.

Entré är gratis och vi bjuder föranmälda fackbesökare på lunch kl 12:00.

I samband med mässan har vi en tipspromenad där du kan vinna presentkort från Restaurangguiden.  


Utställare

Vi bedriver försäljning, tillverkning och produktutveckling av vattenkranar och tillhörande produkter under de starka och väletablerade varumärkena FM Mattsson, Mora Armatur, Damixa, Hotbath, Aqualla och Adamsez.
  

Steni levererar estetiska, miljövänliga, återbrukbara och underhållsvänliga fasadlösningar som människor lägger märke till både till exteriör & interiör.

Fasad- och taksystem av zink som harmoniserar med alla typer av byggmaterial. Du får stor frihet i ny, trendsättande arkitektur med ett exklusivt, estetiskt uttryck, lång hållbarhet och stora miljöfördelar.

Vision: Förverkliga framtidens byggnader idag! Vi levererar stålbaserade byggprodukter och tjänster för tak och väggar för hållbara byggnader. I en nära förestående framtid kommer vårt stål att bli fossilfritt.
 

Cembrit har bytt namn till Swisspearl i samband med att företagen gått samman. Tillsammans kan vi erbjuda ett ännu bredare sortiment inom fibercement med bibehållet fokus på hållbarhet. Våra innovativa produkter kommer även fortsättningsvis att ge stort spelrum för kreativa idéer och vi tror att det alltid finns
MORE TO CREATE. 

  

Hygieniska glasfiberdörrar som förväntas klara det omöjliga.
Erfarenhet har visat, att LAMI dörren är det bästa valet i miljöer, där man ställer stora krav på dörrarnas hållfasthet och livslängd. 

Sedan 1970-talet tillverkar, utvecklar och marknadsför vi hissar för gods och tillgänglighet. Vi servar och levererar vi framkomlighet för alla i hela Sverige

Nordskiffers fasadsystem med takskifferplattor ger en hållbar fasad och en, i princip, underhållsfri fasad. Dessutom är montaget enkelt! 

NIMO är idag världens största torkskåps-tillverkare med drygt 100 engagerade medarbetare, vi har självklart kvar all vår tillverkning i Sverige. Vårt mål är att våra produkter ska underlätta för både dig och miljön varje dag.

För miljöer där tillgänglighet, valfrihet, säkerhet och bekvämlighet har hög prioritet. Kvalitetsprodukter och hjälpmedel för människor med funktionsvariation.

Vi tillverkar avvattningsrännor för allt från enklare installationer i parker eller garageuppfarter till mer avancerade installationer på flygplatser och industriområden med tung trafik.

Sedan 1986 erbjuder vi lösningar inom gröna tak, takträdgårdar och gröna lösningar i stadsmiljö, väg- och jord-förstärkning, bullerskydd, erosionssäkring och lokal avledning av dagvatten och fontänteknik.

I mer än 100 år har vi utrustat skolor, idrottsanläggningar och andra offentliga miljöer med skåp som har öppnats och stängts fler gånger än någon orkar räkna. 

Att samarbeta med Svedbergs är tryggt, smidigt och hållbart. Tillsammans skapar vi badrum i hög kvalité där alla badrumsmöbler matchar – oavsett storlek eller stil på badrummet och bostaden.

Våra innovativa fasadsystem är ett lätt byggmaterial, men samtidigt slitstarkt och motståndskraftigt, som varken krymper, sväller eller spricker även när de används i många år under de mest extrema klimatförhållandena.

Aritco har en hiss för alla platser, oavsett om den ska användas i ett köpcentrum, hemma hos dig, i en kyrka eller på ett kontor. Sedan starten i Kungsängen 1995 har vi idag vuxit till en världsledande tillverkare.

Anmäl ditt besök

Vi registrerar din anmälan manuellt. Bekräftelsen kan därför ta någon dag.


Hitta hit

POSTHUSET 7A
Vasagatan 28, 111 20 Stockholm
 

Koordinator
Mårten Lundell
070-628 44 50