Torsdag 15 juni 11:00 - 14:00   

Arkitekturmässa Umeå

Tack alla besökare och utställare för en trevlig mässa i Umeå!

Vi säger grattis till vinnarna i tipspromenaden!

#1 Moa Movérare, OF Bygg
#2 Hans Westin, Umehem
#3 Rebecka Öretgren, Afry Ark Studio   

Utställare

Vi tillverkar avvattningsrännor för allt från enklare installationer i parker eller garageuppfarter till mer avancerade installationer på flygplatser och industriområden med tung trafik.

Många krav ställs på en fasad om det ska bli en miljöbyggnad, uppfylla särskilda brandkrav etc. Vår projektavdelning har hög produktkunskap och lång erfarenhet av många olika typer av träfasader som kan förverkliga dina idéer. 

Hygieniska glasfiberdörrar som förväntas klara det omöjliga. 
Erfarenhet har visat, att LAMI dörren är det bästa valet i miljöer, där man ställer stora krav på dörrarnas hållfasthet och livslängd.

Steni levererar estetiska och miljövänliga fasadlösningar som människor lägger märke till. Underhållsvänliga och återbrukbara fasadlösningar både till exteriör & interiör. 

Aritco har en hiss för alla platser, oavsett om den ska användas i ett köpcentrum, hemma hos dig, i en kyrka eller på ett kontor. Sedan starten i Kungsängen 1995 har vi idag vuxit till en världsledande tillverkare.

  

Cembrit har bytt namn till Swisspearl i samband med att företagen gått samman. Tillsammans kan vi erbjuda ett ännu bredare sortiment inom fibercement med bibehållet fokus på hållbarhet. Våra innovativa produkter kommer även fortsättningsvis att ge stort spelrum för kreativa idéer och vi tror att det alltid finns
MORE TO CREATE. 

Vi har levererat hållbar badrumsinredning sedan 1960-talet. Utforska vårt kompletta sortiment av badrumsskåp, högskåp, kommoder och belysning som andas tidlös design, hållbarhet och stabilitet. 

Vision: Förverkliga framtidens byggnader idag! Vi levererar stålbaserade byggprodukter och tjänster för tak och väggar för hållbara byggnader. I en nära förestående framtid kommer vårt stål att bli fossilfritt.

Vi bedriver försäljning, tillverkning och produktutveckling av vattenkranar och tillhörande produkter under de starka och väletablerade varumärkena FM Mattsson, Mora Armatur, Damixa, Hotbath, Aqualla och Adamsez.
  

Våra djupaste rötter finns i Tranås Skolmöbler som grundades 1896. Idag är vi ett av Skandinaviens ledande varumärkeshus för utveckling och försäljning av inredningslösningar och förvaring med fokus på skola, kontor, industri samt olika offentliga miljöer.

Vi tillverkar diskreta och estetiskt tilltalande tillgänglighetslösningar till alla typer av byggnader och transportmedel.