Torsdag 20 april 11:00 - 14:00   

Arkitekturmässa Malmö

Tack till alla besökare och leverantörer för en trevlig mässa! Vi kommer tillbaks till Malmö nästa år igen!

Vinnarna i tipspromenaden blev följande:

#1 Maggan Eriksson, Visualisera
#2 Karl Wirén, Visualisera
#3 Lars Karud, Arkitektgruppen

Grattis!Utställare

Aritco är en världsledande producent av plattformshissar för offentlig miljö samt villahissar.

  

Steni levererar estetiska och miljövänliga fasadlösningar som människor lägger märke till. Återbrukbara och underhållsvänliga fasadlösningar både till exteriör & interiör.

Vi brandtryggar byggnader genom att förse marknaden med produkter inom passivt brandskydd, utbildning och utredning. 

Nordskiffers fasadsystem med takskifferplattor ger en hållbar fasad och en, i princip, underhållsfri fasad. Dessutom är montaget enkelt! 

Flowcrete marknadsförs av CPG Europé och erbjuder slitstarka ytbeläggningar och fogfria golvlösningar som förbättrar industriella och publika miljöer från grunden.

Vi levererar systemväggar med fokus på kvalité, funktion, miljö och design.
Vi har marknadens bredaste sortiment av glasväggar och tillhörande dörrmiljöer och med glädje och engagemang skapar vi rum att trivas

Hygieniska glasfiberdörrar som förväntas klara det omöjliga. 
Erfarenhet har visat, att LAMI dörren är det bästa valet i miljöer, där man ställer stora krav på dörrarnas hållfasthet och livslängd.

Cembrit har bytt namn till Swisspearl i samband med att företagen gått samman. Tillsammans kan vi erbjuda ett ännu bredare sortiment inom fibercement med bibehållet fokus på hållbarhet. Våra innovativa produkter kommer även fortsättningsvis att ge stort spelrum för kreativa idéer och vi tror att det alltid finns
MORE TO CREATE. 

Weland AB är ett stabilt familjeföretag med fabrik och huvudkontor i Smålandsstenar. Vi är en ledande tillverkare och leverantör av spiraltrappor, raka trappor, räcken, handikappramper, gångbryggor, gallerdurk och entresoler. Weland är även en av Sveriges största aktörer inom området plåtbearbetning.

Varumärket Sapa erbjuder ett brett sortiment av innovativa och pålitliga aluminiumsystem för arkitekter, specifikationsskrivare, metallföretag, investerare och husägare 

Vi är Sveriges och Europas ledande tillverkare av takmaterial med de största och mest kända varumärkena inom området, t ex Monier, Icopal, Jönåker och Vittinge.

Sedan 1986 erbjuder vi lösningar inom gröna tak, takträdgårdar och gröna lösningar i stadsmiljö, väg- och jord-förstärkning, bullerskydd, erosionssäkring och lokal avledning av dagvatten och fontänteknik

Vi bedriver försäljning, tillverkning och produktutveckling av vattenkranar och tillhörande produkter under de starka och väletablerade varumärkena FM Mattsson, Mora Armatur, Damixa, Hotbath, Aqualla och Adamsez.
  

Från gruvan till källaren, från taklagning till arenatakmontering, från vattentorn till karpdamm. Sika erbjuder ett hållbart sortiment av produkter för reparation, skydd, konstruktion eller tätning av ditt projekt.

Fasad- och taksystem av zink som harmoniserar med alla typer av byggmaterial. Du får stor frihet i ny, trendsättande arkitektur med ett exklusivt, estetiskt uttryck, lång hållbarhet och stora miljöfördelar.

Vision: Förverkliga framtidens byggnader idag! Vi levererar stålbaserade byggprodukter och tjänster för tak och väggar för hållbara byggnader. I en nära förestående framtid kommer vårt stål att bli fossilfritt.
 

Hitta hit

Clarion Hotel & Congress Malmö Live
Dag Hammarskjölds torg 2, 211 18 Malmö
 

Koordinator
Mårten Lundell
070-628 44 50