Onsdag 25 januari 11:00 - 14:00   

Arkitekturmässa Värmland Karlstad

Vi hade Arkitekturmässa Värmland på Hotel Clarion Plaza. Tack alla besökare och leverantörer!. 

Vi gratulerar vinnarna i tipspromenaden:

#1: Stefan Norén, SN Hus & Kultur
#2: Tony Larsson, Inredningsstudion
#3: Åza Sönnfors, PE Teknik & Arkitektur> Utställare som deltog

Utställare

Vi bedriver försäljning, tillverkning och produktutveckling av vattenkranar och tillhörande produkter under de starka och väletablerade varumärkena FM Mattsson, Mora Armatur, Damixa, Hotbath, Aqualla och Adamsez.
  

Steni levererar estetiska, miljövänliga, återbrukbara och underhållsvänliga fasadlösningar som människor lägger märke till både till exteriör & interiör.

Vi brandtryggar byggnader genom att förse marknaden med produkter inom passivt brandskydd, utbildning och utredning. 

Vision: Förverkliga framtidens byggnader idag! Vi levererar stålbaserade byggprodukter och tjänster för tak och väggar för hållbara byggnader. I en nära förestående framtid kommer vårt stål att bli fossilfritt.
 

Från gruvan till källaren, från taklagning till arenatakmontering, från vattentorn till karpdamm. Sika erbjuder ett hållbart sortiment av produkter för reparation, skydd, konstruktion eller tätning av ditt projekt.

Sedan 1970-talet tillverkar, utvecklar och marknadsför vi hissar för gods och tillgänglighet. Vi servar och levererar vi framkomlighet för alla i hela Sverige 

Hygieniska glasfiberdörrar som förväntas klara det omöjliga.
Erfarenhet har visat, att LAMI dörren är det bästa valet i miljöer, där man ställer stora krav på dörrarnas hållfasthet och livslängd.

Cembrit är Sveriges ledande leverantör av fibercementskivor. MINERIT är vårt mest välkända varumärke. Fasadbeklädnad, yttertak och innerväggar.

Nordskiffers fasadsystem med takskifferplattor ger en hållbar fasad och en, i princip underhållsfri fasad. Dessutom är montaget enkelt! 

Vi tillverkar avvattningsrännor för allt från enklare installationer i parker eller garageuppfarter till mer avancerade installationer på flygplatser och industriområden med tung trafik.

Vi har levererat hållbar badrumsinredning sedan 1960-talet. Utforska vårt kompletta sortiment av badrumsskåp, högskåp, kommoder och belysning som andas tidlös design, hållbarhet och stabilitet. 

NIMO är idag världens största torkskåps-tillverkare med drygt 100 engagerade medarbetare, vi har självklart kvar all vår tillverkning i Sverige. Vårt mål är att våra produkter ska underlätta för både dig och miljön varje dag. 

Hitta hit

Clarion Collection Hotel Plaza
Västra Torggatan 2, 652 25 Karlstad
 

Koordinator
Mårten Lundell
070-628 44 50