Tisdag 24 januari 11:00 - 14:00   

Arkitekturmässa Dalarna - Falun

Årets första Arkitekturmässa hölls i Falun på Lugnetkyrkan Konferens.

Tack alla besökare och leverantörer!
 
Vi gratulerar vinnarna i tipspromenaden:

#1 - Maria Saxvall, Svenska Husgruppen
#2 - Fredrik Lassbo, Structor
#3 - Ylva Vilander, Setra

> Utställare som var med

Utställare

I mer än femtio år har vi levererat fogfria golvsystem som är uppskattade för sina flexibla, estetiska och funktionella fördelar. Och för slitstyrkan förstås.
  

Steni levererar estetiska, miljövänliga, återbrukbara och underhållsvänliga fasadlösningar som människor lägger märke till både till exteriör & interiör.

Vi brandtryggar byggnader genom att förse marknaden med produkter inom passivt brandskydd, utbildning och utredning. 

Vision: Förverkliga framtidens byggnader idag! Vi levererar stålbaserade byggprodukter och tjänster för tak och väggar för hållbara byggnader. I en nära förestående framtid kommer vårt stål att bli fossilfritt.
 

När du behöver en lösning för stödmurar och andra trädgårdsprojekt, finns det inget som står sig som Verti-Block. Med unik storlek, form och användbarhet, är Verti-Block en idealisk lösning för både bostäder och kommersiella anläggningar.

Sedan 1970-talet tillverkar, utvecklar och marknadsför vi hissar för gods och tillgänglighet. Vi servar och levererar vi framkomlighet för alla i hela Sverige 

Hygieniska glasfiberdörrar som förväntas klara det omöjliga.
Erfarenhet har visat, att LAMI dörren är det bästa valet i miljöer, där man ställer stora krav på dörrarnas hållfasthet och livslängd.

Cembrit är Sveriges ledande leverantör av fibercementskivor. MINERIT är vårt mest välkända varumärke. Fasadbeklädnad, yttertak och innerväggar.

Många krav ställs på en fasad om det ska bli en miljöbyggnad, uppfylla särskilda brandkrav etc. Vår projektavdelning har hög produktkunskap och lång erfarenhet av många olika typer av träfasader som kan förverkliga dina idéer. 

Cradle to Cradle certifierade innertak för cirkulär ekonomi. när du väljer Rockfon, får mer än bara en fantastisk produkt – du får verkligt engagemang för en mer hållbar framtid.

Hitta hit

Lugnetkyrkan Konferens
Lugnetvägen 1, 791 31 Falun
 

Koordinator
Mårten Lundell
070-628 44 50