Tisdag 30 maj 11:00 - 14:00   

Hållbara Hus
Stadsvandring & Minimässa
Norra Djurgårdsstaden

På eventet Hållbara Hus kombinerade vi en stadsvandring i Norra Djurgårdsstaen med minimässa med utgångspunkt från Nordskiffers showroom på Bobergsgatan 75. Leverantörerna presenterade hållbara lösningar för både byggnader och landskap och vi kunde se resultaten i sin verkliga miljö och höra om hur man tänkt kring lösningarna.

Vi säger grattis till vinnarna i tipspromenaden!

#1 Sabine Lepere, A-gruppen
#2 Maria Calogeropulos, Winroth Arkitekter
#3 Wael Ishak, A-gruppen

Utställare

Nordskiffers fasadsystem med takskifferplattor ger en hållbar fasad och en, i princip, underhållsfri fasad. Dessutom är montaget enkelt! 
  

Vision: Förverkliga framtidens byggnader idag! Vi levererar stålbaserade byggprodukter och tjänster för tak och väggar för hållbara byggnader. I en nära förestående framtid kommer vårt stål att bli fossilfritt.

Veg Tech erbjuder naturbaserade växtsystem för rening och fördröjning av vatten i både stad och landskap. Våra systemlösningar används för t ex. gröna tak, sedumtak, gröna fasader, ängar och dagvattendammar.

I en hållbar byggnad är tillgängligheten viktig. Vi erbjuder säkra och funktionella lösningar för att alla ska kunna ta sig fram sig efter sina förutsättningar.

På goda grunder.
Med våra lösningar skapar du levande och funktionella utemiljöer. Hållbara gröna bjälklagsgårdar, regnbäddar för dagvattenhantering, marktegel till torg och gårdar samt tegelmurar.

Isover är marknadsledande inom isolering och isolerlösningar med över 80 års erfarenhet på den svenska marknaden. Vårt fokus ligger inom hållbar utveckling.

Eleganta och unika fönster- och fasadlösningar i högkvalitativa och samtida material med fokus på energi och miljövänliga lösningar. 

Hitta hit

Bobergsgatan 75, Stockholm
 

Koordinator
Mårten Lundell
070-628 44 50