Tisdag 21 mars 11:00 - 14:00   

Arkitekturmässa Småland Jönköping


Tack till alla besökare och leverantörer för en trevlig mässa.

Vinnarna i tipspromenaden presenteras inom kort här.


Utställare

Vi bedriver försäljning, tillverkning och produktutveckling av vattenkranar och tillhörande produkter under de starka och väletablerade varumärkena FM Mattsson, Mora Armatur, Damixa, Hotbath, Aqualla och Adamsez.
  

Steni levererar estetiska, miljövänliga, återbrukbara och underhållsvänliga fasadlösningar som människor lägger märke till både till exteriör & interiör.

Vi brandtryggar byggnader genom att förse marknaden med produkter inom passivt brandskydd, utbildning och utredning. 

Vision: Förverkliga framtidens byggnader idag! Vi levererar stålbaserade byggprodukter och tjänster för tak och väggar för hållbara byggnader. I en nära förestående framtid kommer vårt stål att bli fossilfritt.
 

Vi är Sveriges och Europas ledande tillverkare av takmaterial med de största och mest kända varumärkena inom området, t ex Monier, Icopal, Jönåker och Vittinge. 

Vi är ett familjeföretag med fabrik och huvudkontor i Smålandsstenar. Vi är en ledande tillverkare och leverantör av spiraltrappor, raka trappor, räcken, handikappramper, gångbryggor, gallerdurk och entresoler.

Hygieniska glasfiberdörrar som förväntas klara det omöjliga.
Erfarenhet har visat, att LAMI dörren är det bästa valet i miljöer, där man ställer stora krav på dörrarnas hållfasthet och livslängd.

Cembrit är Sveriges ledande leverantör av fibercementskivor. MINERIT är vårt mest välkända varumärke. Fasadbeklädnad, yttertak och innerväggar.

Nordskiffers fasadsystem med takskifferplattor ger en hållbar fasad och en, i princip underhållsfri fasad. Dessutom är montaget enkelt! 

Att samarbeta med Svedbergs är tryggt, smidigt och hållbart. Tillsammans skapar vi badrum i hög kvalité där alla badrumsmöbler matchar – oavsett storlek eller stil på badrummet och bostaden.

Vi levererar systemväggar med fokus på kvalité, funktion, miljö och design.
Vi har marknadens bredaste sortiment av glasväggar och tillhörande dörrmiljöer och med glädje och engagemang skapar vi rum att trivas i. 

NIMO är idag världens största torkskåps-tillverkare med drygt 100 engagerade medarbetare, vi har självklart kvar all vår tillverkning i Sverige. Vårt mål är att våra produkter ska underlätta för både dig och miljön varje dag. 

Aritco är en världsledande producent av plattformshissar för offentlig miljö samt villahissar.

Flowcrete marknadsförs av CPG Europé och erbjuder slitstarka ytbeläggningar och fogfria golvlösningar som förbättrar industriella och publika miljöer från grunden. 

Sedan 1986 erbjuder vi lösningar inom gröna tak, takträdgårdar och gröna lösningar i stadsmiljö, väg- och jord-förstärkning, bullerskydd, erosionssäkring och lokal avledning av dagvatten och fontänteknik 

Hitta hit

Kulturhuset Spira
Kulturgatan 3, 553 24 Jönköping
 

Koordinator
Mårten Lundell
070-628 44 50