Torsdag 8 december    

Arkitekturmässa STHLM Norrmalm

Vi gästade Stockholm igen och denna gång på Norrmalm på Generator Stockholm 

Tack till besökare och leverantörer samt den trevliga personalen på Generator Stockholm!

Vi säger grattis vinnarna i tipspromenaden som vinner presentkort från restaurangguiden.com.

#1 Tea Druškovic - Joakim Häggström Arkitektkontor
#2 Michael Frimmer - Origo Arkitekter
#3 Hani Mahfouz - Joakim Häggström Arkitektkontor

Utställare

Aritco är en världsledande producent av plattformshissar för offentlig miljö samt villahissar.

  

Cembrit är Sveriges ledande leverantör av fibercementskivor. MINERIT är vårt mest välkända varumärke. Fasadbeklädnad, yttertak och innerväggar. 

Vi brandtryggar byggnader genom att förse marknaden med produkter inom passivt brandskydd, utbildning och utredning. 

 Armaturer tillverkade i högkvalitetsporslin, med tidlös design och en livslängd som överträffar det mesta. Porslin är ett miljövänligt material som är både temperaturtåligt och underhållsfritt.
 

Från gruvan till källaren, från taklagning till arenatakmontering, från vattentorn till karpdamm. Sika erbjuder ett hållbart sortiment av produkter för reparation, skydd, konstruktion eller tätning av ditt projekt.

Vi levererar systemväggar med fokus på kvalité, funktion, miljö och design.
Vi har marknadens bredaste sortiment av glasväggar och tillhörande dörrmiljöer och med glädje och engagemang skapar vi rum att trivas i. 

Vi är ett familjeföretag med fabrik och huvudkontor i Smålandsstenar. Vi är en ledande tillverkare och leverantör av spiraltrappor, raka trappor, räcken, handikappramper, gångbryggor, gallerdurk och entresoler. 

Steni levererar estetiska och miljövänliga fasadlösningar som människor lägger märke till. Underhållsvänliga fasadlösningar både till exteriör & interiör. 

Lumon Inglasning öppnar upp en värld av möjligheter. Tänk att kunna njuta av din balkong eller altan varje dag – året runt!

Vi bedriver försäljning, tillverkning och produktutveckling av vattenkranar och tillhörande produkter under de starka och väletablerade varumärkena FM Mattsson, Mora Armatur, Damixa, Hotbath, Aqualla och Adamsez. 

Hygieniska glasfiberdörrar som förväntas klara det omöjliga.
Erfarenhet har visat, att LAMI dörren är det bästa valet i miljöer, där man ställer stora krav på dörrarnas hållfasthet och livslängd.