Tisdag 25 oktober 

Arkitekturmässa Mälardalen


Vi gästade denna gång Västerås och fantastiska Steam Hotel. Se bilder och utställare nedan. Tack alla besökare, leverantörer och personal som gjorde det till en trevlig och givande dag!

Vinnarna i tipspromenaden blev följande:

1:a pris: Thoni Matisen
2:a pris Max Nyrén
3:e pris Caroline Nicolas

Vi säger grattis till er!

Utställare

Aritco är en världsledande producent av plattformshissar för offentlig miljö samt villahissar.

  

Cembrit är Sveriges ledande leverantör av fibercementskivor. MINERIT är vårt mest välkända varumärke. Fasadbeklädnad, yttertak och innerväggar. 

Vi brandtryggar byggnader genom att förse marknaden med produkter inom passivt brandskydd, utbildning och utredning. 

Gedigen hantverkstradition, djup kunskap och skandinaviskt ursprung sedan mer än 70 år. Vi brinner för att erbjuda bastuupplevelser av högsta kvalitet med bastu, ångbad och infraröd värme.  

Vi designar och levererar lekplatsprojekt, sport- och rörelseprojekt samt fast inredning till utomhusmiljöer som t ex lekredskap, multibanor, vatten- lek och utegym/fitness. 

I mer än femtio år har vi levererat fogfria golvsystem som är uppskattade för sina flexibla, estetiska och funktionella fördelar. Och för slitstyrkan förstås.

Sedan 1970-talet tillverkar, utvecklar och marknadsför vi hissar för gods och tillgänglighet. Vi servar och levererar vi framkomlighet för alla i hela Sverige 

Steni levererar estetiska och miljövänliga fasadlösningar som människor lägger märke till. Underhållsvänliga fasadlösningar både till exteriör & interiör. 

Vi bedriver försäljning, tillverkning och produktutveckling av vattenkranar och tillhörande produkter under de starka och väletablerade varumärkena FM Mattsson, Mora Armatur, Damixa, Hotbath, Aqualla och Adamsez. 

Sedan 1986 erbjuder vi lösningar inom gröna tak, takträdgårdar och gröna lösningar i stadsmiljö, väg- och jordförstärkning, bullerskydd, erosionssäkring och lokal avledning av dagvatten och fontänteknik

Hygieniska glasfiberdörrar som förväntas klara det omöjliga.
Erfarenhet har visat, att LAMI dörren är det bästa valet i miljöer, där man ställer stora krav på dörrarnas hållfasthet och livslängd.