Torsdag 8 september 11:00 - 14:00   

Arkitekturmässa Sthlm Södermalm

Vi gästade huvudstaden och Södermalm på plats på Usine Conference

I samband med mässan hade vi en tipspromenad där vinsterna är presentkort från Restaurangguiden.com

Vinnarna blev följande:

#1 Unn Malm - UM Arkitektur - 1 000:-
#2 Pernilla Öfvergård - A-Arkitekter - 500:-
#3 Klas Kullander - FK-Gruppen - 250:-

Grattis till er!!


Utställare

Aritco är en världsledande producent av plattformshissar för offentlig miljö samt villahissar.

  

Ett komplett utbud av högpresterande och hållbara isoleringsprodukter. Vi har minskat våra CO2-utsläpp med 70% jämfört med 1990.

Vi brandtryggar byggnader genom att förse marknaden med produkter inom passivt brandskydd, utbildning och utredning. 

Med Hydro CIRCAL® kan du designa och bygga projekt som genererar ett lågt CO2-avtryck där du också kan nå miljöcertifieringar som t ex BREEAM.

Lumon Inglasning öppnar upp en värld av möjligheter. Tänk att kunna njuta av din balkong eller altan varje dag – året runt!

I mer än femtio år har vi levererat fogfria golvsystem som är uppskattade för sina flexibla, estetiska och funktionella fördelar. Och för slitstyrkan förstås.

Vi levererar systemväggar med fokus på kvalité, funktion, miljö och design.
Vi har marknadens bredaste sortiment av glasväggar och tillhörande dörrmiljöer och med glädje och engagemang skapar vi rum att trivas i. 

Steni levererar estetiska och miljövänliga fasadlösningar som människor lägger märke till. Underhållsvänliga fasadlösningar både till exteriör & interiör. 

Vi bedriver försäljning, tillverkning och produktutveckling av vattenkranar och tillhörande produkter under de starka och väletablerade varumärkena FM Mattsson, Mora Armatur, Damixa, Hotbath, Aqualla och Adamsez. 

Sedan 1986 erbjuder vi lösningar inom gröna tak, takträdgårdar och gröna lösningar i stadsmiljö, väg- och jordförstärkning, bullerskydd, erosionssäkring och lokal avledning av dagvatten och fontänteknik

Hygieniska glasfiberdörrar som förväntas klara det omöjliga.
Erfarenhet har visat, att LAMI dörren är det bästa valet i miljöer, där man ställer stora krav på dörrarnas hållfasthet och livslängd.